A SIMALUBE elsősorban azért népszerű, mert egyszeri beszereléssel biztosítja az alkalmazások folyamatos, optimális kenését, ezzel garantálva a gépek megbízhatóságát és maximalizálva azok teljesítményét. Másodsorban pedig azért, mert a kenőrendszer fenntartása és karbantartása is gazdaságos, ráadásul a SIMALUBE patronok újratölthetők, így a környezetet sem szennyezik feleslegesen.

Következő videónkban azt mutatjuk be, hogyan töltse újra zsírral a kiürült patront.

Lépések:

  1. Toljuk előre a dugattyút óvatosan fújva sűrített levegővel vagy egy 7 mm átmérőjű műanyag rúddal a patron alja vagy a nyílás felé.
  2. Csavarjuk be az utántöltő alkatrészt és csatlakoztassuk a zsírpisztolyt. Nyomjuk bele a zsírt az adagolóba. Kerüljük a légbuborékokat és semmiképpen se töltsük túl a patront. Addig folytassuk a töltést, amíg a dugattyú a kiinduló helyzetébe nem kerül. Ha karos prést használunk az újratöltéshez, az akár 80 bar nyomást is létrehozhat, ami tönkreteheti a SIMALUBE patront, ezért óvatosan bánjunk vele.
  3. Ha nem szereljük rögtön vissza a patront, használjuk a zöld zárókupakot.
  4. Helyezzük rá a gázgenerátort (ellenőrizzük, hogy az O-gyűrű helyesen van-e elhelyezve), és erősen rögzítsük 1,5–2,0 Nm nyomatékkulccsal.
  5. Helyezzük rá a fedéllemezt.
  6. Végül jegyezzük fel a zsír típusát és a töltés dátumát a patronra.

Ilyen egyszerű a SIMALUBE patron újratöltése.

Amennyiben kérdése van, keresse szakértő kollégáinkat bizalommal, vagy tekintse meg termékeinket ITT!