A felvonó megállása sokaknaknál akár pánikot is kiválthat. Előzze meg a kellemetlenséget és használja a SIMALUBE automata kenőrendszerét!

Sokaknak volt már részük abban, milyen kellemetlen, mikor egy felvonó menet közben elakad az utasok pedig tehetetlenül lengedeznek a magasban, míg jó esetben egy újabb rántással újra nem indul a felvonó.

A rövid megakadások jellemző oka egy másik utas, aki nem tud kiszállni vagy elesik a felvonónál. Ezt nehéz kiküszöbölni, ám előfordulhat hosszabb leállás is, melyet elsősorban a hajtólánc vagy a motor meghibásodása okoz.

A kabinokat vagy üléseket hajtó lánc folyamatosan mozgásban van, és ki van téve az időjárás viszontagságainak is. Éppen ezért optimális működése szempontjából létfontosságú, hogy megfelelő minőségű, mennyiségű kenőanyaggal legyen ellátva meghatározott időközönként. Ennek megvalósítása nem nagy feladat, ellenben jelentős karbantartási költségeket és számos munkaórát vonhat maga után. A nem megfelelő kenés miatt akadása vagy szorulása a motor meghibásodásához is vezethet.

A SIMALUBE automata kenőrendszerét egyszer kell csak telepíteni és beállítani, majd akár egy teljes éven át karbantartásmentesen ellátja ezt a feladatot.

Tekintse meg videónkban, hogyan működik!

További információkért kattintson IDE vagy látogasson el webshopunkba!
Kérdés esetén keresse bátran szakértő kollégáinkat!