Hírek

Olajozott működés a hatékony permetezésért

By 2024.05.22. No Comments

A mezőgazdasági gépek extrém körülmények között dolgoznak. Alkatrészeik folyamatosan a legkülönbözőbb szennyeződéseknek vannak kitéve. Ez idő előtti meghibásodáshoz, esetleges leálláshoz vezethet. Márpedig a mezőgazdaságban minden az időzítésen múlik, így nincs idő alkatrészre várakozni.

Megfelelő intézkedésekkel megelőzhető a baj, sőt jelentős karbantartásiköltség-megtakarítást is jelenthet!

Először is válasszunk mindig olyan alkatrészt, amely adott munkakörnyezetre lett kialakítva. Még ha nagyobb is a bekerülési költsége, hosszútávon mindig kifizetődik.
Másodszor pedig figyeljünk a folyamatos, optimális mennyiségű és minőségű kenésre. Ez rendkívül időigényes, főleg ha manuálisan végezzük, ezért gyakran elhanyagolják.
A simalube automata kenőrendszere egy- vagy akár többpontos kivitelben is elérhető. Az újratölthető kenőpatronok zsírral vagy olajjal is rendelhetők, így alkalmazási területük szinte végtelen.

A simalube automata kenőrendszer előnyei:

  • biztosított a folyamatos kenés 1-től akár 12 hónapig
  • a simalube patronok automatikusan és egyenletesen juttatják ki a kenőanyagot
  • a kijuttatott kenőanyag mennyisége fokozat nélkül állítható
  • a patronok 5 különféle méretben kaphatók
  • a patronok kompakt kialakításának köszönhetően a legszűkebb helyekre is beszerelhetők
  • működési hőmérséklet -20 °C – +55 °C környezeti hőmérséklet között
  • az olajjal töltött simalube kenőpatronok egyaránt használhatóak lánckenésre, nyitott fogaskerekek kenésére, vezetősínek kenésére, és egyéb mozgó alkatrészek zsírzására

Amennyiben pont ilyen megoldásra lenne szüksége, látogasson el webáruházunkba, vagy keresse szakértő munkatársainkat bizalommal!