Hírek

Maximális hatékonyság minimális CO2 kibocsátás mellett

By 2024.05.29. No Comments

A simatec nem csupán az ügyfelei, de a környezet iránt is elkötelezett. A simalube kenőanyag-adagolók használata világszerte forradalmasítja a karbantartási folyamatok hatékonyságát. Ráadásul lenyűgözően alacsony CO2-kibocsátást tesz lehetővé a fenntartható folyamatokhoz.

A simalube rendkívül alacsony CO2-kibocsátása

Az olyan újratölthető patronok gyártása, mint például a simalube, rendkívül alacsony, 265 grammos CO2-kibocsátással jár. Ez a minimális érték különösen figyelemre méltó, ha azt nézzük, hogy egy kenési pontot egy patron akár egy éven át folyamatosan ellát optimális mennyiségű kenőanyaggal.
Ez a környezetbarát technológia fenntartható alternatívát jelent a hagyományos módszerekhez képest.
Csak, hogy jobban szemléltethessük:
egy 125 ml-es simalube patron CO2-kibocsátása kevesebb, mint a fele egy 10 km-es autóútnak. Lenyűgöző, nem igaz?

simalube patron CO2 kibocsátása

Fenntarthatóság és újrafelhasználhatóság

A simalube fenntartható gyakorlatát tovább hangsúlyozza a termékek újrafelhasználhatósága. Az újrafelhasználás a CO2-kibocsátás csökkentése mellett az erőforrások megőrzését, valamint a környezet védelme iránti elkötelezettségünket is bizonyítja. Az előző ábrán is látható, mekkora CO2 kibocsátással jár az újratöltött patron használata.

Automatikus kenés a hosszabb élettartam érdekében

A simalube automata kenőrendszere ökológiai és gazdasági előnyöket egyaránt kínál. A gyártósorok hosszabb élettartama a folyamatos és precíz kenés révén nem csak a kenőanyag-fogyasztást minimalizálja, hanem jelentősen csökkenti a karbantartási megszakítások miatti állásidőket is.
Az ábrán is látható, hogy kézi kenéssel folyamatosan ingadozik a kenési pont kenőanyag-ellátása. Gyakori a túlzott és a túl kevés mennyiség. Ez a berendezésnek sem tesz jót.

simalube automata kenőrendszer költségei
Mindemellett nem szabad alábecsülni a simalube kenőrendszerek használatával a karbantartási munkák során megtakarított időt sem. Az automatikus kenés lehetővé teszi az erőforrások hatékony felhasználását, és felszabadítja az alkalmazottakat az igényesebb feladatokra. Ez a hatékonyságnövekedés nem csupán gazdaságilag észszerű, hanem hozzájárul a fenntartható munkavégzési gyakorlathoz is.
Felelősségvállalás és globális jelenlét
Globális szereplőként a simatec rendkívül fontosnak tartja a felelős magatartást. A simalube világszerte történő alkalmazása lenyűgöző halmozott CO2-megtakarításhoz vezet. Ez a felelősségvállalás a teljes értékláncra kiterjed. Termékei minőségében és hatékonyságában is megmutatkozik.
A simatec világában az innováció és a környezetvédelem egyedülálló sikertörténetté egyesül. Az automata kenőanyag-adagolók használata minden iparág számára utat nyit a fenntartható technológiákra való összpontosítás előtt. Együtt olyan jövőt alakítunk, amelyben a hatékonyság és a környezettudatosság kéz a kézben járnak.

Fedezze fel a simalube automata kenés világát – egy zöldebb és hatékonyabb jövőért!
Készen áll egy hatékony és környezetbarát jövőre?

Látogasson el webáruházunkba, vagy kérje szakértő kollégáink segítségét!