A hulladék újrahasznosítása nem újkeletű dolog, ám sok helyen még mindig kézi kenést alkalmaznak az ilyen üzemekben. A SIMALUBE automata kenőrendszere még hulladékkal szennyezett környezetben is megbízhatóan működik.

Az újrahasznosító berendezések számos szennyeződésnek vannak kitéve, hiszen a palackokban lehet folyadék, a dobozokban zsíros szennyeződés is gyakori, a porról és egyéb élelmiszermaradványokról nem is beszélve. Ezért amellett, hogy gondosan meg kell válogatni az alkatrészeket, fontos a megfelelő kenés is az üzem megbízhatóságának biztosításához.
Ahogy más gyártósoron, így itt is le kell állítani a berendezéseket a kenés elvégzésének idejére a balesetveszély csökkentése érdekében. Azonban ez jelentős bevételkiesést és gyakoriságtól függően magas karbantartási költségeket vonhat maga után.

A SIMALUBE automata kenőrendszere sokoldalúsága mellett egyszerűségével is gyorsan kivívta a vevői elégedettséget ebben az iparágban. Szinte bármilyen problémára kínál megoldást. Az igényeknek megfelelően alakítható a patronok mérete, valamint a kenőanyag. Akár saját, bevált kenőanyag is tölthető az üres patronokba.

Hogyan működik a gyakorlatban? Tekintse meg videónkat!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse szakértő kollégáinkat bizalommal!