Mielőtt bemutatnánk, milyen előnyökkel jár cége számára a SIMALUBE automata kenőrendszerek alkalmazása, hadd kérdezzünk valamit: Ön mikor gondolt utoljára a berendezései kenésére?

Jó kérdés, nem igaz?
Mi azt tapasztaljuk, hogy legtöbben akkor gondolnak a kenésre és annak jelentőségére, mikor már kész a baj. Ezáltal leginkább reagálnak a problémákra, ahelyett, hogy költséghatékony megoldásként megelőznék azokat.

Természetesen tudjuk, hogy a termelés folyamatosan növekszik, a számokat hozni kell, így nem ér rá senki leállítani a gyártási folyamatokat, míg a kenés zajlik, ami nem csak időigényes, de balesetveszélyes is lehet a karbantartók számára.  Mindemellett kevés az ember is, ezért gyakran kitolódnak a kenési időpontok.
A SIMALUBE automata kenőrendszerét nem csak azért fejlesztették ki, hogy az emberhiányt pótolja, de segítségével automatizálhatók a kenési folyamatok.
Ezáltal…

… megspórolja a karbantartási időt,

…a kenés folyamatos a gyártás alatt is, nem szükséges a leállás,

… gazdaságos, így a kenőanyagokon is spórol,

…sőt a patronok újratölthetők, ezért környezetbarátabb megoldás.

Ráadásul a felszabadult munkaerő olyan feladatokkal tud foglalkozni, melyek tényleges bevételt hoznak a vállalatnak. A folyamatos optimális kenésnek hála pedig mechanikai alkatrészei legalább 3x hosszabb élettartamot fognak elérni, mint eddig. Mennyit ér ez?

Egy próbát biztosan!

Ennél a rendszernél nincsenek standard megoldások. Minden ügyfelünknek egyedi igényei vannak. Állandó változók közé tartozik például a kenőanyag és annak minősége, az optimális kenés mennyisége és időzítése, a rendszer összetettsége, maga a munkakörnyezet… stb.

Éppen ezért a SIMALUBE egy rendkívül sokoldalú kenőrendszer, mely szélsőséges viszonyok között is hibamentesen funkciónál.
A SIMALUBE bárhol felszerelhető, akár víz alatt is. Fejjel lefelé, és 4 m távolságig (SIMALUBE IMPULSE-szal kiegészítve), -20-tól +55 fokig működőképes.

A patronok zsírral vagy olajjal tölthetők, és nagyon nagy választék áll rendelkezésre az alkalmazás-/funkcióspecifikus kenőanyagokból. Ha már rendelkezik tanúsított kenőanyaggal, amit használni szeretne/ használnia kell, akkor sincs semmi gond, hiszen a SIMALUBE patronokat üresen is meg lehet vásárolni, melyeket fel tud tölteni őket saját zsírjával/olajával. Mikor kiürültek, csak töltse meg újra, mert minden SIMALUBE patron újratölthető.
5 különböző méretű patront kínálunk. A világ legkisebb patronától, ami mindössze 15 g-os, akár 1 kg kenőanyagot tartalmazó automata kenőberendezésig garantálni tudjuk az alkalmazások automatikus és folyamatos kenését.

Beállíthatja, hogy a SIMALUBE a teljes tartalmát egy hónaptól egy évig mennyi idő alatt adja ki. Képzelje el, hogy minden nap kell kennie, naponta 3-szor. Nem lenne kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb, ha havonta vagy kéthavonta egyszer kellene megcsinálni? Ugyanez vonatkozik arra is, ha havonta kell kenni, garantáljuk, hogy a karbantartó csapata örülni fog, ha évente csupán egyszer kell ezzel foglalkozni.

A SIMALUBE automata kenőrendszer csupán egyszeri telepítést igényel, majd a kifogyott patronok újratöltését. Utóbbi folyamat sem igényel különösebb monitorozási munkálatokat, hiszen az applikáció segítségével minden egyes patron töltöttségi szintje akár Bluetooth-szal ellenőrizhető, így fel sem kell mászni a nehezen megközelíthető alkalmazásokhoz.

További előny, hogy a kenőrendszer kenés közben folyamatos nyomást gyakorol a kenési pontokra, ezáltal szinte lehetetlen, hogy szennyeződés jusson bele.

A legjobbat pedig a végére tartogattuk!
A SIMALUBE pillanatok alatt beépíthető a régi/új kézi kenőrendszerbe. A legtöbb alkalmazást nem kell fúrni vagy vágni, így a kézi kenést nagyon egyszerűen automatizálhatja.

Felkeltettük érdeklődését?
Hívjon minket és készséggel válaszolunk minden kérdésére vagy látogasson el webáruházunkba!

 

Forrás: simatec.com