Hírek

Biztonságos működés kényszerleállás nélkül!

By 2020.03.31. No Comments

A jelenlegi helyzetben kiemelkedően fontos, hogy az élelmiszergyárak olajozott gépezettként működjenek, ezáltal biztosíthassák a megrendelők  folyamatos ellátását.

A váratlan meghibásodás okozta kényszerleállás most igazán kritikus lehet! 

A mozgóalkatrészek meghibásodását leggyakrabban a nem megfelelő kenés okozza, ami idővel számos egyéb problémához is vezet. Ezt a hibaforrást hivatott kiküszöbölni a simalube automata kenőrendszere.

Az egypontos kenőpatronok megbízhatóan és folyamatosan ellátják a kenési pontokat kenőanyaggal, az előre beállított időtartam alatt, akár 12 hónapig. Ráadásul a simalube patronok NSF H1 tanúsítvánnyal ellátott élelmiszeripari kenőanyagokkal betöltve is elérhetőek. Az így előkészített patronok biztonságosan használhatók az élelmiszereket előállító gépekben is. Külön előnyük, hogy újratölthetők, emiatt környezetünket sem terheljük feleslegesen és még költséghatékony megoldást is biztosítanak. Az állandó kenésnek köszönhetően a gyártóberendezés élettartama meghosszabbodik, a karbantartási költségek tervezhetők és a kényszerleállás okozta rendkívüli kiadások jelentősen csökkenthetők. 

Amennyiben Önnek is érdeke, hogy gyártósora a lehető leghosszabb ideig problémamentesen működjön, tudjon meg többet termékeinkről ITT vagy keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken!

+36 30 971 5836
support@simatec.hu